REFERAT OG DRØFTELSE

Skemaer (inkl. forslag til drøftelse) gør det nemt at skrive referat til hhv. generalforsamling/årsfest og børnerådsmøder.

29/1-2021  DUF har givet dispensation til at generalforsamlinger/årsfester kan afholdes digitalt eller udskydes, uagtet hvad der står i vedtægterne. Dispensationen gælder fra 6. januar til 30. juni 2021. Siger jeres vedtægter fx "første kvartal" eller "marts måned", så kan I enten afholde den online eller udskyde den, til vi må forsamles igen. Hvis GF udskydes, så skriv i referatet, at "GF var planlagt til afholdelse d. xx/xx, men pga. restriktioner afholdes den i stedet d.d. yy/yy".

Skemaer til Børnerådsmøder

Vi har to forskellige typer referatskabeloner til klubber. 

  • Word referatskemaer der kan udfyldes på computeren eller printes og udfyldes i hånden. 
  • Online referatudfyldning via Google forms (OBS! Kun for klubber med de nyeste vedtægter hvor referater ikke skal underskrives!)

Du kan finde de to typer skemaer herunder.

Referatskema - Online

Brug dette skema til at lave referat fra mødet mens i holder det. Når I trykker indsend dannes der en PDF af referatet som sendes til den indtastede mail og til DFS. 

Ekstraordinær generalforsamling

Skal I fx lave nye vedtægter i år, men har allerede holdt årsfest/generalforsamling - så kan I bruge denne skabelon til referat, der er mere simpel. Husk stadig indkaldelsesfrister m.v., som det står i jeres vedtægter.


Se hvor enkelt børnerådsmøderne kan gøres vha. referatskabelonerne i videoen herunder. 

Har du idéer til indhold eller måske udfordringer med møderne - så tag kontakt til din lokale konsulent og få en snak!

Spørgsmål til samtale

Vi har lavet et lille hæfte, der kort beskriver tankerne bag vores vision, mission og værdier.

For at det ikke bare bliver fine ord er det lavet som arbejdsark.

Brug spørgsmålene fx på børnerådsmøder eller ledermøder. Vi ønsker nemlig at inspirere til, at visionen, missionen og værdierne i DFS bliver implementeret helt ud i alle organisationens kroge!

Download hæftet